Η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων.

Ευχρηστία

Το εντυπωσιακά φιλικό περιβάλλον εργασίας του ολοκαίνουργιου PBS ONE, σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα πιο εύκολα, με λιγότερες χειροκίνητες καταχωρίσεις και κλικ. Η νέα απλοποιημένη οθόνη εργασίας σας δίνει τη δυνατότητα να τρέξετε άμεσα όλες τις καθημερινές σας εργασίες πιο γρήγορα και αξιόπιστα από ποτέ.

Ταχύτητα

Ξεχάστε τις χρονοβόρες εργασίες! Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που δημιουργούν οι νέες τεχνολογίες του PBS ONE και απλοποιήστε πλήρως τη δουλειά σας. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και εξοικονομείστε καθημερινά σημαντικό χρόνο και χρήματα, εξυπηρετώντας ακόμη καλύτερα τους πελάτες σας.

Με επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες του λογιστή

Περάστε στην ψηφιακή εποχή και βελτιώστε τον τρόπο που τρέχετε όλες τις καθημερινές σας εργασίες. Εκμεταλλευθείτε τις ικανότητες των ανθρώπων σας, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων και κερδίστε περισσότερα, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες σας.

Αξιοπιστία

Το PBS ONE αξιοποιεί σύγχρονες πρακτικές και πρότυπα μοντέλα που μετατρέπουν τη διαχείριση του λογιστικού σας γραφείου σε μία ασφαλή διαδικασία. Διασφαλίζοντας την πλήρη εναρμόνιση με τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις, το PBS ONE παρέχει παράλληλα μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία στη διαχείριση των δεδομένων των πελατών σας.

Πλήρης διασύνδεση, κορυφαία τεχνολογία, μέγιστη ταχύτητα και ευχρηστία, πληρότητα διεργασιών, δημιουργούν σήμερα ένα λογιστήριο του αύριο.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε με το PBS One?

Λειτουργήστε από παντού

Αποκτήστε πρόσβαση σε οποιαδήποτε λογιστική εργασία από όπου και αν βρίσκεστε, τη στιγμή ακριβώς που τις χρειάζεστε. Από το laptop, το tablet ή ακόμη και το smartphone σας.

Δείτε τη μεγάλη εικόνα

Αποκτήστε μία ολοκληρωμένη εικόνα για την αποδοτικότητα του γραφείου σας με τα πραγματικά στατιστικά χρήσης που πραγματοποιούνται σε όλα τα κυκλώματα της εφαρμογής.

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

Παρακολουθήστε την απόδοση των ανθρώπων σας, πραγματοποιήστε προβλέψεις εσόδων και ενισχύστε τις προοπτικές ανάπτυξης της επιχείρησής σας βελτιώνοντας το cash flow σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το μήνυμα σας και ένας εκπρόσωπος της Μηχανογραφικής θα επικοινωνήσει μαζί σας.